VRIJDAG

Rock On Friday

Op vrijdag 6 april om 21:00 uur is de tent weer ouderwets gevuld met een stevig potje Rock ’n Roll uit de regio! Op deze avond pendelt zoals altijd weer het Treffers-Hippy-busje tussen Heeten-City Centrum en het Treffers Weidefeest.

Greenlight

In juni 2014 begonnen vier jongens uit Bathmen met elkaar te jammen en muziek te maken, met als voorbeeld de vele andere bands uit Bathmen. De naam “Greenlight” komt van groen licht oftewel altijd doorgaan en niet stoppen. En dat doen ze zeker!
De band werd in het jaar 2015 uitgebreid met een zangeres uit Holten om het feest compleet te maken. De muziek die Greenlight door de speakers laat brullen ligt tussen Bökkers en de Foo Fighters, tussen Anouk en AC/DC of tussen Creedence en de Rolling Stones, kortom genoeg vuur om de avond flink op te stoken!

aankondiging-greenlight1

Gust

Deze naam is geen onbekende voor ons. Een paar jaar geleden heeft deze rock n roll band ons podium al een keer mogen bestieren. En dit jaar komen ze terug… en hoe! Deze Dijkerhoekse mannen van de band Gust gaan zich weer voor de volle 200% inzetten om jullie alles van de jaren 70 en 80 ten gehore te brengen. Denk hierbij aan de Golden Earring, CCR, Status Quo, Dire Straits, Thin Lizzy, AC/DC, Elvis Presley, Johnny Cash, Iron Maiden, Black Crowes, Metallica, Queen, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, Black Sabbath, Chuck Berry, Led Zeppelin en veel en veel meer!
aankondiging-gust-2018-2

Prijzen vrijdag 6 april:
Gratis entree
Gratis vervoer pendelbusje Treffers tussen Heeten Centrum en Treffers Weidefeest