ZATERDAG

Weide Club Night

Op zaterdag 7 april gaan wij dit jaar vanaf 21:00 uur weer flink dansen en raven op de dansvloer. Het Treffers Weidefeest wordt die avond geheel omgedoopt tot een mega club/discotheek. Dit alles in het thema van “hippies”. Met een mega DJ-podium, grote dansvloer, danskooien en spectaculaire rariteiten kun je deze avond helemaal uit je plaat gaan op dance, house, top 40 en nog veel meer!

Winnaar DJ Contest Treffers Weidefeest

Deze avond gaan we van start met de winnaar van onze Treffers Weidefeest DJ Contest. Wie dit mag wezen zal na 24 maart bekend zijn!

DJ Naffz

De volgende artiest die wij op deze zaterdagavond on stage hebben is zeker niet de minste! Naftali Likumahuwa, beter bekend als Naffz, heeft een unieke kijk op de eclectische scene. Met een mix van house, moombahton en trap geeft hij het genre de verfrissing die het nodig heeft. Voeg daar een waslijst aan releases en remixes -gedraaid door veel grote Dj’s uit de scene – aan toe, en je weet meteen dat Naffz een man van de toekomst is.
In 2011 begon Naffz met produceren en binnen het jaar had hij een monsterhit afgeleverd. Iedereen kent wel de bekende Casanova Bootleg die nog steeds wekelijks in elke club voorbij komt. Maar daar bleef het niet bij. Een remix samen met Nick Mathon van een plaat van de nr 1 dj van de wereld, DJ Hardwell, werd met meer dan een half miljoen plays op het kanaal van Revealed Records (het lavel van Hardwell) een regelrechte hit.
Stevig voortbouwende op deze al indrukwekkende twee wapenfeiten bracht Naffz nog steeds nieuwe muziek op de markt. Zo was er de remix van Kris Kross Amsterdams ‘Until the Morning, ‘Palente’, een samenwerking met de Afro Bros en ‘Show me’ samen met Amsterdam Soundsystem. Nieuwe releases blijven volgen, allemaal met support van grote namen als Hardwell, Yellow Claw, FeestDJRuud, Dannic en Dirtcaps.

aankondiging-naffs-2018

The Allstarz

Als afsluiter van deze zaterdagavond een echte finale act! En de finale wordt gespeeld door dit fantastische spitsen duo! Laat je meenemen in het avontuur van The Allstarz! Voor de nieuwsgierige mensen hebben wij een stukje weten te vinden over de loopbaan van dit veel scorende spitsenduo.
“Dit seizoen worden we echt kampioen, nu écht!” Een uitspraak die je in veel kleedkamers hoort.
“Maar met dit materiaal doen we het toch nog niet zo slecht”, roept iemand zonder verstand.
“Misschien moeten die 2 jongens maar wat anders gaan doen…”, roept een ander.
En zo geschiede! Willem en Rik hebben vanaf dat moment gekozen om wél ieder seizoen kampioen te worden. Niet bij de lokale voetbalclub, wel samen als The Allstarz! Willem was toch al niet zo van het scoren. Behalve dan als hij achter de draaitafels staat. Beter bekend onder de naam Juelzz scoorde hij al op 7th Sunday Festival, Rebirth Festival, Paaspop, Hockey Loverz Festival, Daydream Festival, Weekend Magnifiek en ga zo maar door. En Rik, de MC, die beter kan praten dan voetballen, zet menig publiek om in één dampende feestmassa! Samen met Willem als The Allstarz het perfecte spitsenduo wat in ieder stadion weet te scoren!
Met een heerlijke creatieve, energieke, fanatieke, en aanvallende speelwijze pakken ze iedereen in! Na de warming-up wisselen de verschillende speelstijlen elkaar in een rap tempo af. Richting het einde zetten ze het slotoffensief in en in de blessuretijd is niets ze te gek!
Je moet scoren om te winnen en dat is precies wat The Allstarz doen!

aankondiging-the-allstarz-2018-1

Prijzen zaterdag 7 april:
Voor 22:00 uur € 5,- entree
Na 22:00 uur € 8,- entree