ZATERDAG

Weide Club Night

Op zaterdag 13 april gaan wij dit jaar vanaf 21:00 uur weer flink dansen en raven op de dansvloer. Het Treffers Weidefeest wordt die avond geheel omgedoopt tot een mega club/discotheek. Dit alles in het thema van “de Zoo”. Met een mega DJ-podium, grote dansvloer, danskooien en spectaculaire rariteiten kun je deze avond helemaal uit je plaat gaan op dance, house, top 40 en nog veel meer!

 

Kraakthelder

Dit jaar trappen we de zaterdagavond af met een regelrechte voltreffer! Deze vijfkoppige band laten de hele tent donderen alsof de bliksem inslaat. Met hun keiharde, energieke en vertrouwde meezingers, krachtige rock covers en guilty pleasures, kunnen wij zeggen dat hier geen woord aan gelogen is!

Dit alles zorgt ervoor dat jij met je vrienden deze spetterende show mee móet maken!

AANKONDIGING kraakhelder

 

DJ Harry

Deze man is ondertussen een echte eretreffer geworden! DJ Harry zal deze zaterdagavond onvergetelijk maken! Dat doet hij niet alleen, maar samen met jullie!

Met een spectaculaire show vol confetti, swingende deuntjes, aanstekelijke muziek en zijn eigen mixtapes zal hij er voor zorgen dat het een en al gekkenhuis wordt.

AANKONDIGING feest dj harry

Prijzen zaterdag 13 april:

Voor 22:00 uur € 5,- entree
Na 22:00 uur € 8,- entree