ZONDAG

Happy Hippy Sunday

Op zondag 8 april pendelt wederom het Treffers-hippy-busje weer tussen Heeten en het feest der feesten. Op deze middag is vanaf 15:00 uur de tent geopend voor het grote publiek. Deze middag zit zoals vanouds weer vol met rariteiten, leuke en vreemde prijzen tijdens de loterij, gekkigheid, feestmuziek en vooral een heleboel lol. Waarbij alles dit in 2018 in het thema staat van de hippies.

Feest DJ Harry

Deze middag en avond zal dit jaar geniaal uitpakken met het pretpakket van Feest DJ HarryFeest DJ Harry is een fulltime FeestDJ die alle Feesthits van de laatste 20 jaar in een ongekend snel, dans-, zing- en drinkbaar tempo voorbij laat komen in gerenommeerde zaken als Lucky ‘The Feel Good Provider’ en Feestcafe Bloopers (populairste danscafé van midden Nederland). Met z’n vlotte microfoongebruik maakt hij in de kleinste kroegen en de grootste Feesttenten er een knalfeest van, want zelfs in de grote Feesttent van het Treffers Weidefeest 2018 laat hij de mensen achterin de tent meezingen. Dat Feest DJ Harry vandaag de dag nog steeds Feest met een hoofdletter schrijft, neemt niemand hem meer kwalijk. Er is namelijk niets mis met zijn Feestkunde!

aankondiging-feestdjharry-2018-2

 

Marco ten Kate

En wanneer je aan feest denkt, denk je natuurlijk aan Marco ten Kate? Wie? Marco ten Kate!!! Deze gezellige vent uit Wijhe weet iedereen met zijn feestelijke gezang op de tafels te laten dansen. Marco ten Kate is inmiddels geen onbekende meer in de Nederlandstalige muziekwereld. Voorheen was hij de zingende helft van het duo Feestlift, maar tegenwoordig weet hij in zijn eentje menig kroeg, zaal of feesttent op z’n kop te zetten met zijn nimmer aflatende enthousiasme. Niet alleen in Nederland trouwens! Ook trad hij o.a. op voor onze jongens en meiden van defensie in Afghanistan en Mali, maar ook in menig Oostenrijkse apres-skihut heeft hij zijn kunsten vertoond.  Kortom, feestzanger Marco ten Kate is er voor gegarandeerde gezelligheid! In de ene hand een lekker drankje, in de ander je beste maat en je hebt de perfecte formule om bij Marco helemaal los te gaan.

aankondiging-marko-ten-kate

Prijzen zondag 8 april:
Gratis entree
Gratis vervoer pendelbusje Treffers tussen Heeten Centrum en Treffers Weidefeest